Termékeink

Elsősorban zöldségféléket, gyümölcsöket, gyógy- és fűszernövényeket, palántákat, gyümölcsfákat, illetve feldolgozott termékeket vásárolhatsz nálunk.
Mivel házikerti körülmények között, kis mennyiségben termesztünk, így egyikből sincs tonnaszám termésünk, esetenként csak pár darab vagy kiló lesz a kínálat egy-egy termékből. Ebből kifolyólag viszonteladókat nem tudunk kiszolgálni! Az aktuális terméklistát folyamatosan frissítjük. Ha nem akarsz lemaradni, iratkozz fel a Hírlevélre.

Kedves Vásárlóink!
2016-ban a tavaszi palántanevelési időszakot kívéve (április-május) az árusítást szünteltetjük, jelenleg nincs értékesíthető feleslegünk.

Zöldségféléink, illetve gyógy- és fűszernövényeink továbbra is kemikáliák nélkül, ökológiai szemlélettel termesztve fejlődnek! Semmiféle növényvédőszert, műtrágyát, érésgyorsítót, termésnövelőt és egyéb kemikáliát a termesztésük során nem használunk!

Gyümölcseink integrált termesztésből származnak. Vásárlói szempontból ennek lényege, hogy minimális a vegyszerfelhasználás, környezetkímélő a talajerő-gazdálkodás és a növényvédelem, gondosan betartva az élelmezés-egészségügyi várakozási idő, vagyis biztosan szermaradvány mentes a termék. Azt gondoljuk, aki nem ragaszkodik a biotermékhez, annak jobb ezt megvenni, mint azt az árut, amit fogalmunk sincs honnét hozott a kereskedő a piacra.

KÍNÁLATUNKRÓL KÉPEKET IDE KATTINTVA TALÁLHATTOK!

Ha nem akarsz a termékekről lemaradni, adj le előre írásos megrendelést és mi összekészítjük Neked! Áraink és kínálatunk a készlet erejéig érvényesek. Amennyiben nem akarsz lemaradni, élj az előrendelés lehetőségével. Előrendelést kizárólag írásban fogadunk el (e-mail, vagy sms), a termék és mennyiség, illetve az átvételi hely, idő és a megrendelő nevének pontos megadásával. A rendelésnek nincs alsó korlátja (kivéve, ahol ezt külön jelezzük)!

A Zöld-tanya "Tessék csak Wekerle" kártya elfogadó hely! A kártya felmutatói vásárlásukból 5% kedvezményt kapnak!
További részletek: www.tessekcsak.hu