hogyan vásárolhatsz nálunk?

Ha Budapest déli kerületeiben élsz, jó esélyed van, hogy vásárolhass termékeinkből. Soroksári területünkön helyben, ezen kívül termelői piacokon szolgáljuk ki kedves vásárlóinkat. Egészséges, friss, vegyszermentes zöldség, gyümölcs, gyógy- és fűszernövényeinket, illetve feldolgozott termékeinket közvetlen a fogyasztóknak értékesítjük.

 

 

FIGYELEM! AZ ÁRUSÍTÁS (2016 tavaszától), JELENLEG IS SZÜNETEL!


Elsősorban Budapest déli kerületeiben élő vásárlókat tudunk kiszolgálni. Ez lehetővé teszi, hogy a zöldségeket a szedés napján tudjuk a vásárlóknak átadni. Nincs tárolás, szállítás, így a zöldségek a lehető legfrissebben kerülnek a vásárlók kosarába.


De hogy is működik ez?


Soroksári területünkön helyben, illetve szombaton a termelői piacon szolgáljuk ki kedves vásárlóinkat.

Figyelem! Korábban csütörtökön Kispesten a Wekerlei piacon, pénteken Kőbányán a Gazdaszigeten és vasárnap Gyálon a régi piacon is kint voltunk, de annyi a munkánk, hogy már kizárólag szombaton délelőtt tudunk a piacra járni.

-Szombatonként 08:00 - 12:00 óráig: Budatétényben (XXII. kerület), a Gazdakertben (http://www.gazdakert.hu). Állandó helyünk a bejárattól balra, a sarokban, található.

-Folyamatosan, (előre egyeztetett időpontokban, hétköznap, hétvégén) (Budapest XXIII. kerület), Soroksár, Péterimajorban, helyben a Zöld-tanya soroksári területén.

-Folyamatosan, Kispest és közelében előre megbeszélt helyen és időpontban a nem egy-két darabos tételeket esténként (19:00 óra után) át tudjuk adni, ennek módjáról személyesen (telefon vagy email) egyeztetünk.

 

FIGYELEM! AZ ÁRUSÍTÁS A TÉLI IDŐSZAKBAN (termékek hiányában) SZÜNETEL!

 

Ha már ismersz minket, megbízol bennünk és termékeinkkel meg vagy elégedve és biztosan nem szeretnél lemaradni egy-egy tételről, akkor előre leadhatod rendelésedet. Kérjük, hogy vedd fel velünk a kapcsolatot (előre rendelést kizárólag írásban fogadunk el: e-mail, sms).
Amennyiben még nem vásároltál nálunk, vagy nem szeretnél az előrendelés lehetőségével élni, akkor soroksári területünkün helyben, illetve a heti piacokon az aktuális kínálatból vásárolhatsz.

 

Soroksár, Péterimajori (XXIII. kerület) területünkön helyben is vásárolhatsz. Kérjük, telefonálj vagy írj, hogy mikor szeretnél jönni és egyeztetünk időpontot. Hétköznap és hétvégén is kiszolgálunk. A későbbiekben valószínűleg - a vásárlói igényeknek megfelelően - időpontokat határozunk meg a helyben vásárlásra is. Amennyiben így szeretnél vásárolni a pontos címért keress meg elérhetőségeinken.

 

Aktuális kínálatunkat a termékeink menüben találod.